VaneCoaching

Bæredygtige Vaner For Et Mere Balanceret Liv

Vægttab, mere energi, mindre stress omkring mad, rygestop, bedre arbejdstidsbalance, mere nærvær, forbedrede mobilvaner og større accept af din krop – uanset dine mål, hjælper jeg dig med at nå dem.

Det er vores vaner, overbevisninger og følelser, der styrer vores livsstil. Ved at arbejde med disse grundlæggende elementer kan du finde nøglen til en mere bæredygtig livsstil, der passer til dig.

VaneCoaching er ikke blot endnu en fastlåst diætplan eller strengt motionsregime. Det er en bæredygtig tilgang til at ændre dine vaner og skabe balance i dit liv. Det handler om at skifte fra rigid kontrol til fleksibilitet, fra strenge kostregler til glæden ved mad og fra dårlig samvittighed til selvomsorg.

Jeg tager udgangspunkt i dig og dine erfaringer. Gennem VaneCoaching hjælper jeg dig med at forstå dine vaner, dine tanker og dine handlinger, og vigtigst af alt, giver jeg dig redskaberne til at nå dine mål og fastholde dem!

Med en klientfokuseret tilgang skræddersyr jeg løsninger til netop dig. Vi bryder de vaner, der har holdt dig tilbage, og giver dig konkrete redskaber til at opnå dine mål.

Med min baggrund kan vi også arbejde med vaneændringer indenfor seksualitet, relationer og parforhold.

Jeg er uddannet Vanecoach fra MadroInstituttet. Derudover er jeg uddannet lærer og har en kandidatgrad i pædagogik og uddannelsesstudier. Jeg vejleder dig gennem processen med at ændre dine vaner, så du opnår en følelse af mestring, når du implementerer ændringer i din dagligdag.

SAMTALER OG PRISER:

Gratis uforpligtende samtale (15 minutters varighed):

En afklarende samtale – vi skal vurdere, om det er det rigtige for dig. Det er vigtigt, at du føler dig i trygge hænder. Vi skal også afgøre, om jeg kan hjælpe dig. Sammen finder vi det rette forløb for dig.

VaneCoach Samtaler (60 minutters varighed):

Forvent sessioner med cirka 14 dages mellemrum i begyndelsen.

Pris: 800 kr. per session.

Klippekort:

5 samtaler: 3500kr. (du sparer 500kr.)

10 samtaler: 7000kr. (du sparer 1000kr.)

Praktisk
Afbud skal ske senest 24 timer før aftalte tid. Ved senere afbud eller udeblivelse, bliver sessionen opkrævet.

Du kan sende dit afbud på kontakt@forholdsvis.dk

Jeg foretrækker personligt fremmøde, men vi kan også afholde samtalen online.

Alle priser er inklusiv moms.